Za liječenje SVAKE bolesti postoji biljka – OVO SU RECEPTI: BABA VANGIN SPISAK OD ZA MNOGE BOLESTI

Baba Vanga, iako je bila slepa, videla je više od mnogih – detalje prošlosti i dubinu budućnosti. Njena proročanstva i danas se ostvaruju.

“Sve što je potrebno za izlečenje je oko nas, u zavičaju oko nas, priroda nam je sve dala”, govorila je Vanga. Isceliteljka nije bila protiv doktora i standardne medicine, osim u sopstvenom slučaju. Ipak, često je upozoravala kako su sintetički lekovi loši i opasni.

Akne: Prije spavanja nanesite na lice oblog – pamučnu krpu ili gazu koju ste prethodno namočili u vodu u kojoj se kuhala sapunika, melisa i bazga

Alergija: Malu žličicu suhog pelina namočite u maloj šalici hladne vode preko noći, ujutro procijedite i pijte tri puta dnevno poslije jela, tako da veliku žlicu te vode pomiješate s malo meda. Za sprečavanje alergije: pijte po jednu čašicu pelinova vina na dan tijekom proljeća.

Anemija: Sameljite 100 grama osušenih plodova sljeza. Pola žličice tog praška umiješajte u čašu svježeg ovčjeg mlijeka i pijte jednom dnevno. Za ugodniji okus možete dodati malo meda.

Artritis (recept 1): U većoj količini vode prokuhajte 10 korijena ciklame (Cyclamen hederifolium). Tu mješavinu ulijte u kadu i kad se ohladi do podnošljive temperature, uđite u kadu. Voda bi trebala pokriti cijelo tijelo. Ležite u kadi dok se ne ohladi. Postupak bi trebalo ponoviti 10 puta, s tim da istu čajnu mješavinu možete upotrebljavati dva puta (podgrijanu).

Artritis (recept 2): Prokuhajte 20 korijena ciklame u 10 litara vode. Svako jutro i svaku večer namačite najprije noge, a poslije toga i ruke u toj kupki, pa na kraju polijte i glavu tri puta.

Artritis (recept 3): U pola litre jake rakije skuhajte polovinu pakiranja bijele slačice i kuhajte dok tekućina ne ispari do pola. Mažite bolna mjesta ujutro i navečer. Možete raditi i kupke od prokuhane biljke rujevine.

Bolovi u leđima: Namažite leđa medom, tako da tijekom masaže kožu povlačite prema gore.

Bolovi u grudima, kod žena (hormonska neravnoteža): Napravite komprese od uvarka pelina i podbijela. Potopite pamučnu krpu u toj vodi, iscijedite i omotajte cijele dojke. Preko toga stavite labavi zavoj da pridržava krpe s oblozima i ostavite tijekom cijele noći.

Bolovi u žući (praćeni mučninom i povraćanjem poslije konzumiranja masne hrane): Pomiješajte sok od pola limuna s pola male žličice sode bikarbone i popijte to.

Bolovi u leđima: Napravite domaći „flaster“ protiv bolova – istucite dva bjelanjka, jednu malu žličicu naribanog domaćeg sapuna i jedno pakiranje usitnjenog bijelog tamjana. Smjesu nanesite na vunenu tkaninu, omotajte oko leđa i držite dok flaster ne otpadne

Potvrđeno je da ekstrakt tamjana, tamjanov acetat,  smanjuje neurološka oštećenja, olakšava depresiju i napetost, sprječava bolesti krvnih žila i smanjuje loš kolesterol.

Tamjan poboljšava cirkulaciju i dotok krvi kroz žile oštećene upalom što dodatno pomaže zglobovima ugroženim artritisom. Njegovo moćno antiupalno djelovanje pomaže i kod Chronove bolesti i cisti.

Potvrđeno je da ekstrakt tamjana, tamjanov acetat, smanjuje neurološka oštećenja, olakšava depresiju i napetost, sprečava bolesti krvnih sudova i smanjuje nivo holesterola.U aromaterapiji tamjan se koristi za olakšanje stresa, napetosti, histerije i depresije. Masaža i kupka sa uljem od tamjana mogu da pomognu kod menstrualnih bolova i upale mokraćnih kanala.(jedan do dva dana).

Author: Urednik