Najbolji lijek za GASTRITIS, po receptu gastroenterologa! Ova biljka pravi čuda a raste svuda oko nas…

Problemi sa probavnim traktom uopšte nisu za zanemarivanje, pa bilo da se radi o dijareji-prolivu, može značiti određene probleme koji mogu biti opasni. Stoga, redovni idite na preglede i ukoliko primjetite te tegobe, te promjene u stolici, značajnu promjenu boje, krv- nipošto ne ignorišite.

Ukoliko imate gastritis, znate kako je to stanje koje nam stvara probleme. Morate paziti šta jedete, izbjegavati gluten i ugljikohidrate- šećere, a i redovno ići ljekaru. Ne zapuštajte to stanje.

Prirodni lijekovi vam dosta mogu pomoći. Nana vam može pomoći kod raznih probavnih tegoba, a evo šta trebate uraditi: Samo uzmite 3-4 lista nane i stavite u ključalu vodu( otprilike za jednu šolju). Ostavite da odstoji 10-ak minuta, a potom procijedite.

Popijte 2 šolje ovog čaja dnevno i vidjet ćete da će vam dosta pomoći. Uz konzumaciju ovog čaja, pripazite i na ono što jedete. Trebate imati odgovarajući režim ishrane, nemojte da vam bude bitnija nezdrava i neodgovarajuća hrana od vašeg zdravlja. Trebate znati šta smijete , a šta ne smijete jesti, pogotovo ukoliko imate neki problem.

 

Author: Urednik